catalan castellano Frances ingles
logo de construcciones metálicas Grau; especialistas en Puertas cortafuegos pivotantes, de guillotina y correderas, asi como puertas acústicas
m1 empresa productos obras servicios noticias galeria contactar
sm2
 


Procés


EN FASE D'ESTUDI

La primera tasca important a l’hora de començar una obra, és tenir clar què es vol i quines solucions pot oferir l’empresa. És per això que des de l’equip tècnic assessorem i aportem idees per tal que, un cop acabada l’obra, el funcionament d’aquesta sigui el correcte. Totes aquestes aportacions vénen acompanyades d’una valoració individual, que facilita al client la decisió de quines són les opcions adequades pel seu projecte.

EN PRE-EXECUCIÓ

Un cop es tenen clars els tipus de marcs, fulls i accessoris, el client procedeix a demanar la quantitat necessària de cadascuna de les variants de portes. Així, el nostre departament de planificació, pot començar a fer un seguiment dels elements a fabricar i a entregar.

EN EXECUCIÓ


A mesura que avança l’obra i es fa necessària la presència d’un operari de GRAU, l’empresa nomena un responsable de muntatge in situ. També es procura fer una serie de visites periòdiques a obra per tal de fer un seguiment més acurat dels avenços d’aquesta.

Durant aquesta fase se subministra el material i es munta. L’ordre de les tasques és el següent:
• Subministre de marcs (muntatge, si no és obra civil)
• Subministre i muntatge de fulls
• Subministre i muntatge d’accessoris


 

   


Web Analytics Valid HTML 4.01 Transitional

empresa productos obras servicios noticias galeria contactar proceso mantenimiento